Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

" Η Λουλουδένια" της Αναστασίας Γιωτοπούλου





" Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα γλυκό κορίτσι που λόγω της αγάπης και της φροντίδας που έδειχνε στα λουλούδια της την ονόμασαν Λουλουδένια.

Τι θα γίνει όμως όταν μια ζεστή και ηλιόλουστη μέρα πάει να παίξει με τους φίλους της και ξεχάσει τα φυτά της στο μπαλκόνι της απότιστα;

Ένα παραμύθι γεμάτο όμορφες εικόνες και ευγενικούς διαλόγους αφιερωμένο στην καλοσύνη, τη φιλία, τη φροντίδα, το νοιάξιμο και πάνω απ’ όλα στην Αγάπη που όταν μοιράζεται, τι άλλο… «Θαύματα κάνει και δίνει αμέτρητη χαρά!»

Εικονογράφηση: Λυδία Χατζημάρκου
Εκδόσεις: i-write
Συγγραφέας: Αναστασία Γιωτοπούλου
Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού στα Α.Τ.Ε.Ι Κοζάνης και του τμήματος Βοηθός Φυσικοθεραπείας στα Ι.Ε.Κ Βέροιας.Εχω πάρει δίπλωμα Ασφαλιστικού διαμεσολάβητη και το 2021 ολοκλήρωσα τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής που οργανώνει ο Δήμος Νάουσας.
Είμαι μητέρα 2 κοριτσιών και ζούμε στον δικό μας παραμυθένιο κόσμο.
Αγαπώ τα παραμύθια γιατί ταξιδεύουν τα παιδιά σε άλλους κόσμους ονειρικούς και οι μεγάλοι νιώθουν και πάλι την αθωότητα και την παιδικοτητα των χρόνων που έφυγαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Θέλω να γυρίσω σπίτι μου » του Παναγιώτη Τούμπου

" Οι Καρυάτιδες συνομιλούν μεταξύ τους στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Αναπολούν την ξενιτεμένη τους αδερφή στο Λονδίνο κι ανυπομονούν ν...