Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

«Μαμά, πώς θα γίνω Σούπερ Ήρωας;» της Έλλης Χατζηπαζαρλή-Καρπουχτσή

"Ο Μιχάλης ονειρεύεται να γίνει σούπερ ήρωας! Φτιάχνει τα μαλλιά του, φοράει τη φανταχτερή στολή του και θέλει να σώσει όσους κινδυνεύουν! Αρκούν όμως αυτά για να σε κάνουν σούπερ ήρωα; Ο Μιχάλης, μαζί με τον γάτο του, τον Ξάπλα, θα ανακαλύψει πως όλοι μπορούμε να γίνουμε σούπερ ήρωες, αρκεί να βοηθάμε όσους το έχουν ανάγκη – κι ας μη φοράμε μπέρτα!
Ένα παραμύθι που μιλάει για τη σπουδαιότητα της καλοσύνης και της προσφοράς."

Εικονογράφηση: Νάταλι Χυτήρογλου
Εκδόσεις: Πνοή
Σελίδες: 32

🌟Για να το παραγγείλετε πατήστε ΕΔΩ

Συγγραφέας: Έλλη Χατζηπαζαρλή-Καρπουχτσή

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Έλλη Χατζηπαζαρλή-Καρπουχτσή σπούδασε Ψυχολογία και Εγκληματολογία στο University of the West of England. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του University of East London. Η πρώτη της ειδικότητα ήρθε το 2018, στην «Κλινική Αξιολόγηση Ενδοοικογενειακής βίας & Σεξουαλικής κακοποίησης». Το 2019 ολοκλήρωσε τη δεύτερη, στη «Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζεύγους». Η ίδια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη γενέτειρά της, τις Σέρρες. Η αγάπη της για τα παιδιά, τα παραμύθια και τα όνειρα, την ώθησαν να στραφεί στη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Όπως λέει και η ίδια: «Τα παραμύθια είναι η βάρκα των παιδιών και εμείς το πανί, που τους ταξιδεύουμε στη θάλασσα των ονείρων τους. Γίνετε οι γονείς, ο ούριος άνεμός τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Θέλω να γυρίσω σπίτι μου » του Παναγιώτη Τούμπου

" Οι Καρυάτιδες συνομιλούν μεταξύ τους στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Αναπολούν την ξενιτεμένη τους αδερφή στο Λονδίνο κι ανυπομονούν ν...