Τρίτη 13 Απριλίου 2021

" Ο Μάκης ΟφθαλΜάκης και ο Δόκτωρ ΟφθαλΜύταρος " του Τίμου (Ευθύμιου) Χαλκιά & της Στέλλας Τριανταφύλλου

Ο Μάκης Οφθαλμάκης θα δει την επίσκεψη στον γιατρό «με άλλο μάτι» όταν επισκέπτεται για πρώτη φορά τον δόκτορα Οφθαλμύταρο! Ο χώρος του ιατρείου μετατρέπεται αμέσως σε ένα μαγικό εργαστήριο που εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον των παιδιών. Ποιο θα είναι το νέο γυαλι-στερό αξεσουάρ στην πανοπλία του ήρωά μας; Στο γεμάτο χιούμορ, φαντασία και ατέλειωτες ρίμες ταξίδι της παιδοφθαλμολογικής εξέτασης είναι φυσικά καλεσμένοι και οι γονείς που μπορούν να το παρακολουθήσουν και να το κατανοήσουν βήμα-βήμα!

Εικονογράφηση: Άγγελος Κομίνης

Συγγραφέας: Τίμος (Ευθύμιος) Χαλκιάς
Ο Τίμος (Ευθύμιος) Χαλκιάς γεννήθηκε στη Μ. Βρετανία το 1990. Σπούδασε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ειδικεύεται στην Οφθαλμολογία στη Θεσσαλονίκη, έχοντας περάσει από νοσοκομεία της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Γαλλίας. Έχει λάβει μέρος ως ομιλητής σε ιατρικά συνέδρια και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά. Αγαπάει το σκιτσάρισμα, τον κινηματογράφο και το σκι. Συνυπογράφει με τη Στέλλα Τριανταφύλλου και εικονογραφεί το σχετικό με τον Covid-19 παιδικό e-book «Κορώνα και Γράμματα».


Συγγραφέας: Στέλλας Τριανταφύλλου
Η Στέλλα Τριανταφύλλου είναι υποψήφια διδάκτωρ Επιστημών Αγωγής με ειδίκευση στην Ψυχολογία-Ειδική Αγωγή. Σπουδάζει, επίσης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για το δεύτερό της πτυχίο, στην Ψυχολογία. Είναι κάτοχος πτυχίου Κλασικής Φιλολογίας και μεταπτυχιακού στην Ειδική Εκπαίδευση. Εκπαιδεύτηκε στην αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, γνωρίζει την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και το σύστημα γραφής και ανάγνωσης Braille. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί, ενώ έχει υπάρξει πρόεδρος συνεδρίας, συμμετέχουσα και ομιλήτρια σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικών με την ψυχολογία και την εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Θέλω να γυρίσω σπίτι μου » του Παναγιώτη Τούμπου

" Οι Καρυάτιδες συνομιλούν μεταξύ τους στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Αναπολούν την ξενιτεμένη τους αδερφή στο Λονδίνο κι ανυπομονούν ν...